galopp.ro » Pegasus Sportklub » Híreink
Magyar
Română
2024 szeptember 16. hétfő
2008.07.08 10:54 Kor: 16 Év

A Galopp csapat a sóskúti versenyen

Kategória: Hírek

Szerző: Boér Noémi

Nagyon jó hangulatú versenyt szerveztek a magyarországi lovastornászok július 5.-én Sóskúton, Budapest mellett.

Csapatunkból 5 gyerek, Varga Csenge, Sámi Zsuzsa, Sípos Orsi, Boér Blanka és Boér Erik vettek részt a versenyt megelőző edzőtáborban is Habsburg Eilikánál. Elmélyítve a kapcsolatot a Sóskúti Manókkal, a tábor idelye alatt több közös versenyszámot is összeállitottak, melyekkel komoly eredeményeket értek el.

Napi 5 óra edzés eredménye a következő lett:

Utánpótlás kategóriában (kötelező gyakorlatok lovon lépésben, kür műlovon) aranyérmet Lassú Adél a Sóskúti Manóktól, a Galopptól ezüstöt és bronzot Sípos Orsi és Sámi Zsuzsa szereztek.

Utánpótlás jelmezes pas de deuxben Sámi Zsuzsa és Boér Erik az Oroszlánkirályból adtak elő egy jelenetet, Sípos Orsi és Varga Csenge indiánnak öltözve voltizsáltak.

Az utánpótlás csapatverseny is lovon, lépésben lett meghirdetve, itt 4 Galoppos és 3 Sóskúti Manó állt össze egy csapattá. A csapatban a legkisebb voltizs gyermek, a 4 éves Karl Konstantin is részt vett, aki most versenyzett először. A közös, összehangolt munka eredménye egy fényes aranyérem lett az alkalmi csapatnak.

C kategória egyéniben (kötelező gyakorlatok vágtázó lovon, kür műlovon) Boér Blanka aranyérmes lett. A jelmezes pas de deuxben a Horváth Petrával (Sóskúti Manók) közösen előadott 101 kiskutya és Szörnyella de Frász cimű számukkal bronzérmet kaptak.

C kategóriás csapatversenyben Blanka a Sóskúti Manók tartalék versenyzőjeként kötelező vágta gyakorlataival erősítette a csapatot, mely aranyéremet kapott.

Természetesen örülünk a Galopp csapat tagjai által szerzett érmeknek, de büszkék vagyunk arra is, hogy gyerekeink a Manók tagjaival is sikert arattak.

A következő verseny szeptember 26.-án lesz, melyen a többi 26 Galoppos gyereket is szeretnénk indítani. További jelentkezőket is szeretettel várunk, mert a "ló az jóóó"...

Köszönjük Eilikának, csapatának és a Sóskúti Manóknak a szép napokat. Remek edzők, nevelők és sporttársak voltak. Reméljük belátható időn belül mi is viszonozhatjuk mindazt a kifinomult vendégszeretetet, amelyben a mi gyerekeinket részesítették.