galopp.ro » Pegasus Sportklub » Híreink
Magyar
Română
2024 szeptember 16. hétfő
2009.03.04 11:46 Kor: 16 Év

Három bronz a Galoppnak

Kategória: Hírek

 

A Pasaréti Honvéd Lovas Sport Egyesület február 28.-án, Budapesten rendezte az évad első lovastorna versenyét. A szatmárnémeti Galopp egyesület 20 versenyzővel vett részt.

    A szatmárnémeti Galopp egyesület 20 versenyzővel vett részt, minden versenyzőnk indult egyéni kötelezö és egyéni kűrben, három csapatot állítottunk ki, valamint egy pas de deux versenyszámunk is volt. Így összesen 44 startunk volt. Íme az eredmények:

    Utánpótlás kategória eredményei, korcsoport szerint megosztva:

    3. Boér Júlia

    5. Szőlősi Alexa

    5. Pap Alex

    6. Boér Erik

    7. Varga Bulcsú

    8. Viski Viktória

    8. Oprea Mihnea

    9. Papp Fejér Áron

    10. Alexandra Cîrnat

    10. Schwarzkopf Rolf

    14 Száraz Inez

    15. Szabó Botond

  C Kategória

    3. Szabó Eszter

    6. Lauran Stefánia

    6. Boér Blanka

    8. Varga Henrietta

    12. Schwarzkopf Renate

    13. Sámi Zsuzsa

    17. Sípos Orsolya

    18. Varga Csenge

  Pas de deux:

    14 Szabó Eszter-Lauran Stefania

  A csapat tagjai:

    3. Reni, Csenge, Zsuzsa, Heni, Blanka, Stefi, - szuperül teljesítettek, nagyon meg voltunk elégedve. Két olyan csapat előzte meg öket, akiket a Fővárosi Artistaképző oktatója edz. Reméljük, hogy a nyári vakációban a mi gyerekeink is kiutazhatnak az arista táborba, így az őszi versenyre már látványos ugrógyakorlatokkal szerezhetnek extra pontokat. Na meg az élvezet ............ :)

    5. Alexa, Alexandra, Mihnea, Inez, Viki, Botika. - nagyon szépen, összeszedetten versenyeztek zsenge koruk ellenére ( Botika 5 éves ), fegyelmezettek és koncentráltak voltak.

    7. Áron, Rolf, Bulcsi, Júlia, Erik, Alex - na, itt baj volt, Eriket 2x, Alexet 1x ejtették el, Bulcsinak köszönhetően nem lett sérülés, csak a csuklója dagadt be, ez meg is látszik a kűr eredményén. Ezen a helyezésen már a Júlia rizikógyakorlatai sem segítettek, pedig gyönyörűen mutatta be őket. Ezt a csapatot felbontjuk, a versenyzőket átcsoportosítjuk

    Mindent egybevetve fiatal egyesületként nagyon jól szerepeltünk, az esti bulizás ellenben elmaradt, nagyon fáradt volt mindenki. Másnap délelőtt a Tropikáriumba látogattak el a gyerekek cápát nézni, ráját símogatni, majd a hazaút következett.