galopp.ro » Clubul Sportiv Pegasus » Ştiri
Magyar
Română
joi, 19 septembrie 2024
17.07.2008 13:34 Age: 16 Ani

Echipa Galopp la concursul din Sóskút

Category: Hírek

Autor: Boér Noémi

Gimnaştii de voltige din Sóskút, lângă Budapesta, au organizat un concurs de o atmosferă extraordinară .

Din echipa noastră 5 copii au luat parte la tabăra de antrenamente de dinainte de concurs a lui Habsburg Eilika: Varga Csenge, Sámi Zsuzsa, Sipos Orsi, Boér Blanka şi Boér Erik. În timpul desfăşurării taberei s-au strâns legăturile dintre echipa noastră şi echipa Sóskúti Manók, împreună au exersat mai multe numere de concurs cu care au avut rezultate importante.

Antrenamentele zilnice de câte 5 ore au avut următoarele rezultate:

La categoria cadeţi (exerciţiile obligatorii pe cal la pas, exerciţiile liber alese pe cal mecanic) Lassú Adél de la Sóskúti Manók a câştigat medalia de aur, Sipos Orsi şi Sámi Zsuzsa de la Galopp au câştigat medaliile de argint şi de bronz.

La categoria cadeţi, la pas de deux costumat, Sámi Zsuzsa şi Boér Erik au prezentat o scenă din Regele Leu, Sipos Orsi şi Varga Csenge au prezentat o scenă costumate în indience.

Şi concursul pe echipe la cadeţi a fost anunţat cu cal la pas, aici a participat o echipă mixtă cu 4 concurenţi de la Galopp şi 3 concurenţi de la Sóskúti Manók. Cel mai tânăr component al echipei a fost Karl Konstantin de 4 ani care a participat pentru prima dată la un concurs. Munca în echipă, bine coordonată, a adus o medalie strălucitoare de aur pentru echipa de ocazie.

La categoria C, la individual(exerciţiile obligatorii pe cal în galop, exerciţiile liber alese pe cal mecanic),  Boér Blanka a câştigat medalia de aur. La pas de deux costumat Blanka împreună cu Horváth Petra de la Sóskúti Manók au prezentat o scenă din 101 Dalmaţieni cu Cruella DeVille şi au câştigat medalia de bronz.

La concursul pe echipe la categoria C Blanka a participat ca rezervă în echipa Sóskúti Manók şi cu exerciţiile obligatorii efectuate la galop a întărit echipa, ajutând-o să câştige medalia de aur.

Bineînţeles că ne bucurăm de medaliile câştigate de echipa Galopp, dar suntem mândrii şi de succesul avut de copii noştri împreună cu echipa Sóskúti Manók.

Următorul concurs va fi în 26 septembrie, unde am vrea să concureze şi ceilalaţi 26 de copii de  la Galopp. Aşteptăm şi alţi copii la voltige, “calul e buuuuuuun”.

Îi mulţumim lui Eilika, echipei ei şi echipei Sóskúti Manók pentru zilele frumoase. Au fost antrenori, pedagogi şi coechipieri grozavi. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem returna ospitalitatea rafinată de care au avut parte copii noştri.