galopp.ro » Clubul Sportiv Pegasus » Ştiri
Magyar
Română
joi, 19 septembrie 2024
04.03.2009 17:47 Age: 16 Ani

Trei medalii de bronz pentru Galopp

Category: Hírek

 

Clubul Hipic "Pasaréti Honvéd Lovas Sport Egyesület" în 28. februarie a organizat, la Budapesta primul concurs de voltije din sezon. Asociaţia Galopp din Satu Mare a fost reprezentat de 20 de concurenţi.

Asociaţia Galopp a fost reprezentat de 20 de concurenţi. Pe lîngă cele trei echipe, şi un pas de deux,  fiecare concurent a participat la  individual obligatoriu şi  individual liber . Aşa că am avut 44 de starturi. Iată rezultatele ,şi locurile ocupate:

    3. Boér Júlia

    5. Szőlősi Alexa

    6. Boér Erik

    7. Varga Bulcsú

    8. Viski Viktória

    8. Oprea Mihnea

    9. Papp Fejér Áron

   10. Alexandra Cîrnat

   10. Schwarzkopf Rolf

   14 Száraz Inez

   15 Szabó Botond

  Categoria C

    3. Szabó Eszter

    6. Lauran Stefánia

    6. Boér Blanka

    8. Varga Henrietta

    12. Schwarzkopf Renate

    13. Sámi Zsuzsa

    17. Sípos Orsolya 

    18. Varga Csenge

  Pas de deux:

    14 Szabó Eszter-Lauran Stefania

  Echipe

     3. Reni, Csenge, Zsuzsa, Heni, Blanka, Stefi, - s-au prezentat excelent, am fost foarte mulţumiţi. Au fost depăşiţi de două echipe antrenate de un profesor de la Şcoala de Acrobaţi din Budapesta. Sperăm că la vară şi copii noştri să participe la o tabără de acrobaţi, aşa ca la toamnă să ne prezentăm cu exerciţii spectaculoase, care să ne aducă puncte în plus. Să nu mai vorbim despre plăcere ............ :)

    5. Alexa, Alexandra, Mihnea, Inez, Viki, Botika. - deşi foarte tineri (Botika are 5 ani) au concurat foarte concentraţi, şi frumos. 

    7. Áron, Rolf, Bulcsi,Júlia, Erik, Alex - Aici au fost probleme, pe Erik de 2 ori l-au schăpat, pe Alex odată, şi numai mulţumit lui Bulcsi nu s-a întămplat nimic grav, dar i s-a umflat o încheietura a mîinii, ce se şi vede în rezultatul de la individual. Rezultatul echipei nu a fost îmbunătăţit nici măcar de exerciţiile acrobatice a Juliei prezentate impecabil. Această echipa nu mai rămîne în acestă formă, copii vor fi regrupaţi.

    În final, deşi sîntem o asociaţie tînără, ne-am prezentat foarte frumos. Cheful de seara a fost amînat, toată lumea a fost foarte obosit. A doua zi am vizitat Tropicarium unde copii au văzut rechini, au mîngîiat pisici de mare, după care am venit acasă.