galopp.ro » Clubul Sportiv Pegasus » Ştiri
Magyar
Română
joi, 19 septembrie 2024
27.02.2009 11:59 Age: 16 Ani

Serbare de Crăciun la Asociaţia Galopp

Category: Hírek

 

Duminica 21.12.2008 Asociaţia Galopp a sărbătorit Crăciunul pe baza asociaţiei. Festivitatea a început la ora 11 , incluzând demonstraţii de călărie.

Copiii din asociaţie au împodobit un brad, după care Papp Fejér Boglárka şi fratele ei, Áron au cântat colinzi la ghitară şi vioară, urmând ca dr. Boér Noémi, conducătoarea asociaţiei în darea de seamă a anului a amintit rezultatele şi succesele materiale şi morale. Baza asociaţiei s-a îmbogăţit cu o şură, şi-a extins terenul acoperit, care a primit şi o uşă. Terenul exterior are acum lumină, aşa copiii pasionaţi de voltije se pot antrena zi şi noapte. În octombrie asociaţia a achiziţionat o chingă de concurs. Cele 19 medalii cîştigate în acest an, la olimpiade şi concursuri internaţionale, dovedesc meritele copiilor. Conducătoarea asociaţiei şi a echipei, înainte şi după concursuri a organizat excursii cu scop cultural în Budapesta, sau în oraşele unde s-au organizat concursuri. Numărul copiilor din echipa este de patru ori mai mare ca şi anul trecut.

Cadouri şi călărie

Dupa darea de seamă copiii au dat cadouri colegilor, şi au primit un pachet cu dulcuri din partea asociaţiei. Şi în sfîrşit, spre bucuria tuturor, au ajuns şi la călărit. Varga Csenge şi Schwarzkopf Renate, respectiv Boér Blanka şi Ilyés Florin au prezentat pas de deux de dresaj, după care a urmat o demonstraţie de voltije în faţa celor prezenţi. În vacanţa din februarie e planificată o excursie în Austria, la Tauplitz, la schi, iar la vară la „windsurf” în Croaţia. Cel mai important este mişcarea, ca fiecare copil să facă măcar o oră de sport pe zi, a precizat  Boér Noémi. Excursiile sunt importante pentru comunitate, să petreacă cît mai mult timp împreună, să participe la cît mai multe lucruri noi, ca echipă. Bineînţeles şi anul viitor vor participa la concursuri de dresaj, voltij, şi spera ca numărul membrilor va creşte în continuare. Alte planuri pe viitor: achiziţionarea unui teren multifuncţional, şi realizarea unei baze hipice in Atea.