galopp.ro » Clubul Sportiv Pegasus » Ştiri
Magyar
Română
joi, 19 septembrie 2024
01.04.2007 09:05 Age: 17 Ani

Campionatul Budapesta 2007

Category: Hírek

Autor: Boér Noémi

În 24 şi 25 martie a avut loc la Manejul Naţional din Budapesta Campionatul Budapesta, unde doi sportivi din oraşul nostru au concurat şi au obţinut rezultate bune. La totalizarea exerciţiilor impuse şi a celor individual alese Boér Blanka a obţinut locul 13, Boér Erik a obţinut locul 17. Sportivii noştrii au concurat la categoria juniori, antrenorul lor este Zsolt Dumitrán.

Calul cu numele Royal Suprise ne-a fost pus la dispoziţie la fata locului de Habsburg Eilika, cea care cu o zi înainte i-a antrenat pe Blanka şi pe Erik, de asemenea, pe parcursul concursului a ţinut personal alonja. Îi multumim în mod deosebit şi pe aceasta cale.

Locul următorului concurs este Kaposvár, in perioada 21-22 aprilie, unde am vrea să participăm cu cât mai mulţi sportivi sătmăreni. Actualmente la clubul nostru se antrenează 30 de copii.


Alte ştiri: este în curs de înfiinţare Asociaţia Romana de Călărit Sportiv (Voltije), a cărei sediu va fi Satu Mare, având în vedere că oraşul nostru este (în prezent) singurul loc din tară unde se practică acest sport.